Fjordeventyr med charter

DERVOLA ADVENTURE tilbyr nå fjordturer med ny 30 fots lukket båt med lokal kjentmann for fjord eventyr turer. Vi går ut ifra Skjervøy på kortere eller litt lengre dagsturer. Båten er en Askeladden P92SUV  (30 fot) med lukket og tørr komfort og plass til inntil 11 gjester + skipper. Disse turene tilbyr flotte naturopplevelser i en rik arktisk natur. Her kan en få sterke inntrykk fra å se hval, spekkhoggere, fugl og dyreliv i rik utfoldelse. Under disse turene vil vår guide/skipper fortelle historier som eksempelvis Mor Lyng, Supervulkanen i Reinfjord samt Skjervøykongen…. 

Avgang
ETTER AVTALE

Varighet
3 timer

Inntil
11 personer

Avgang fra
Skjervøy kai

Turene passer for alt fra familier til bedrifter i grupper. Det er maksimalt plass til 11 personer. Her er naturopplevelsen i fokus, i komfortable tørre og varme forhold.

Hva kan våre gjester oppleve på våre fjord eventyr turer ?

Vintersesong: Lokale fjord og fjell med sterke natur-inntrykk samt hval, spekkhoggere, fugle og dyreliv generelt på hav og land, seiler innom lokale steder som Maursundet, Segelvik og andre historiske steder. Samtidig som spennende historier fortelles av vår guide/skipper. Sterke minner for livet garanteres med slike fjordeventyr/charterturer 🙂

Vår, sommer, høst: Lundefugl, ørn, skarv, svartbakk osv., i tillegg til et rikt marint dyreliv og sterke naturopplevelser gjennom våre fjorder. Samtidig som spennende historier fortelles av vår guide/skipper. Sterke minner for livet garanteres med slik fjordeventyr/chartertur 🙂

Historier fra området vårt som fortelles er eks. vis om Mor Lyng, Supervulkanen Reiafjord og historien rundt Skjervøykongen. 

Sesong booking: april – medio oktober
Varighet fjordeventyrtur: 3 timer
Pris: 14.000.- / 11 personer

 

Tips før
turen

Alle passasjerer får utdelt egen flytevest, men vi anbefaler å ha med litt varme klær og skotøy, lue og votter (hvis vi går i land en plass). Men salongen er alltid varm og god.

Ansvar og
forsikring

Dervola Adventure er ikke ansvarlig for noe personlige eiendeler. Hvis det blir medbrakt kamera eller lignende, anbefaler vi å oppbevare det i noe som tåler en vannsprut.

Servering
drikke

Dervola Adventure stiller med kaffe, saft og vafler hvis det er ønskelig for turen, dette må da bestilles ved bookingen. Vi har også landgang på evnt kjente historiske steder med deres servering om dette skulle være ønskelig. Mer info rundt dette gis ved henvendelser.

Natur og
historier

Historier fra området vårt som fortelles er eks. vis om Mor Lyng, Supervulkanen Reiafjord og historien rundt Skjervøykongen. Sterke opplevelser og minner skapes her 🙂

Vår bookingpartner: