Guidet fisketur med lokal kjentmann

DERVOLA ADVENTURE tilbyr guidede fisketurer med lokal kjentmann på egen båt. Vi går ut ifra Skjervøy til gode fiskeplasser i nærheten. Båten er en Arvor 810 (27 fot) med plass til opptil 4 gjester og skipper. Fisketurene er basert på catch and release, men en har mulighet for og ta med kokefisk som igjen kan tilberedes ved opphold på huset Mor i Vågen.

Avgang
ETTER AVTALE

Varighet
4 timer

Inntil
4 personer

Avgang fra
Skjervøy kai

Turene passer for alt fra par til små grupper. Det er maksimalt plass til fire personer. Her er naturopplevelsen i fokus og våre lokale kjentmenn viser dere de beste fiskeplassene. Avgang etter avtale og turen har en varighet på ca 4 timer. Her kan dere også se litt av Fiskeridirektoratets minstemål for fritidsfiske.

Tips før
turen

Alle passasjerer får utdelt god og varm flytedress, men likevell anbefaler vi å ha med varme klær og skotøy, lue og votter. Men lugaren er alltid varm og god om noen vil ha en liten pause i løpet av turen.

Ansvar og
forsikring

Dervola Adventure er ikke ansvarlig for noe personlige eiendeler. Hvis det blir medbrakt kamera eller lignende, anbefaler vi å oppbevare det i noe som tåler en vannsprut.

Vår bookingpartner: