Hvalsafari fra Skjervøy – Dervola Adventure

Dervola Adventure tilbyr hvalsafari i vakre omgivelser i stor og robust båt. Våre lokale skippere kjenner hver krik og krok i farvannene utenfor Skjervøy og vet nøyaktig hvor man skal dra for å kunne treffe på hval og det lokale dyrelivet. Sesong: November – Januar

Avgang
kl. 10

Varighet
4 timer

Inntil
18 personer

Avgang fra
Skjervøy kai, brygge 4, kl. 10:00

I en stor og robust båt tar vår kjentmann dere ut for å se hval og lokalt dyreliv på nært hold. Båten har stor plass ute på dekk og et innvendig sitte område fremst i båten.

Vår beliggenhet i Skjervøy er mest kjent for det store antallet hvaler som følger den overvintrende silden inn i fjordene og oppholder seg i området mellom november og januar. De samme fjordene er også nå området hvor et stort antall spermhval har bestemt seg for å besøke og oppholde seg. Spermhvaler finnes vanligvis på veldig dypt vann (1000 pluss meter) hvor de vanligvis tilbringer mer enn 45 minutter under overflaten, noe som gjør dem vanskelige å få øye på.

Her er naturopplevelsen i fokus! Kom nært innpå de utrolige hvalene. I tillegg til hvaler, kommer man tett innpå den fantastisk flotte naturen som bare Nord-Norge kan by på. Mørketid som gir et helt spesielt lys, for det er ikke mørkt, men annerledes de timene det er lysere.

Sesong: November – Januar 
Turene passer for alt fra par til firmaeventer. Det er maksimalt plass til 18 personer (2 båter).
Inkludert i prisen:

– Flytedress
– Kaffe/te og snacks

Her er naturopplevelsen i fokus! Kom nært innpå de utrolige hvalene. Avgang er normalt kl. 10.00 og vi er tilbake ved kai kl. 14.00. 
Oppmøte på Skjervøy kai. Brygge 4, senest kl 09:30

Velkommen til flotte naturopplevelser i en fantastisk natur og spesielt vinterlys.

Tips før
turen

Alle passasjerer får utdelt god og varm flytedress, men likevell anbefaler vi å ha med varme klær og skotøy, lue og votter. Men lugaren er alltid varm og god om noen vil ha en liten pause i løpet av turen.

Ansvar og
forsikring

Dervola Adventure er ikke ansvarlig for noe personlige eiendeler. Hvis det blir medbrakt kamera eller lignende, anbefaler vi å oppbevare det i noe som tåler en vannsprut.

Vår bookingpartner: